За мен

име: Делян Василев
местоположение: Добрич
роден град: Добрич
възраст: 29 г.
зодия: Козирог
ръст:  160-170  см. +- 20%
очи:  Кафяви
тегло: Променливо
професия: Монтьор електронна техника
професионална квалификация: Информатик, информационен администратор
образование: Техническо
окс: Професионален бакалавър (Каквато и да е тази форма на живот)
семейно положение: Несемеен, на разположение все още
любим спорт: Гребане с лъжица, 200 метра вита баница
предпочитана кухня: добре заредената с  вкусотии
домашни любимци:    N/A

Накрадко за мен:

Роден съм където и когато ми е паднало – в гр/с. Добрич на 17 януари. Година не помня. Имало е и друга възможност, да не се родя изобщо, но не съм я използвал докрай. Учих електроника в гр. Добрич (по чудо завърших и се дипломирах. Все пак стават и чудеса не само по Коледа!). Не съм женен и нямам намерение да повторя една от грешките на повечето хора. Медицината ми е хоби. Не ставам за лекар, защото не мога да кълцам месо на достатъчно ситни парченца. Автор съм на над 10 камъка в отделителната система с големина от „синя слива до бобено зърно” (така е описана едната партида в епикризата). Имам опит в медицината – активно съм взимал участие като пациент.

Занимавам се с компютърни системи. Няколко компютъра издъхнаха в ръцете ми, но както се казва човек не става истински специалист докато не вземе няколко жертви. Излагал съм се на различни състезания по ИТ, а част от излагациите бяха достатъчно качествени – второ място на турнир в Шумен и национален кръг на олимпиада по ИТ. В училището, в което учих, има оставена голяма следа от мен, а именно автоматичен електронен звънец. Занимавал съм се известно време с йога, но така и не успях да си докарам разпънато сухожилие или нещо подобно. Пътувах 40 часа, за да играя 7 минути хоро, след което още 40 часа обратно. Бил съм и в Полша. В момент, в който трябваше да се пази тишина по време на курс, предизвиках хората в кухнята да скандират името на страната ни, показвайки как се бърка тесто за палачинки – чрез бормашина със  закачена бъркалка. В периода 2013-2016 г. се правих на студент – учих информатика и информационни технологии в единия от трите колежа в Добрич. Колежът предлага много добро самообразование… Имам написани няколко статии, като повечето от тях са публикувани в чуждестранни издания.

От август 2015 г. работя в компютърна фирма. Вече имам професионална среда за експерименти с клиентски машини. Както споменах през 2016 г. по чудо се дипломирах. Интересно е как хората се променят. Такива дето са се държали отвратително с теб, на дипломирането ти пожелават с радост да си ползваш дипломата от пародията, за която имаш документ. От март 2017 си открих собствена компютърна фирма.